Projecten

 • December 2020
  In opdracht van communicatieadviesbureau Perron14 werkte ik mee aan het uitrollen van de communicatiestrategie van de projecten Rotterdam. Sterker door Licht en Verbinding en Rotterdam Verlicht, twee stadsbrede initiatieven van de gemeente Rotterdam om ondernemers en bewoners een hart onder de riem te steken tijdens de coronacrisis van 2020/2021.

 • November 2020
  In opdracht van Rotterdam Rigging, sinds jaar en dag dé dienstverlener op het gebied van klim-, hijs-, en montagetechnieken, werkte ik mee aan de herpositionering van de online communicatiestrategie waarmee het bedrijf zijn veelomvattende diensten voor het voetlicht brengt.
 • Mei – augustus 2020
  In opdracht van Rotterdam Festivals verzorgde ik alle Nederlandse en Engelstalige offline/online communicatie voor het evenement Delfshaven400
 • December 2015 – december 2019
  In opdracht van JMR Eventmakers verzorgde ik de online & social media communicatie voor het Nationale Vuurwerk, de grootste vuurwerkshow van de Benelux.
 • December 2015 – mei 2019
  In opdracht van JMR Eventmakers verzorgde ik de online & social media communicatie van het Bevrijdingsfestival Zuid-Holland.
 • September 2018
  In opdracht van het Kennissenclub Magazine schreef ik een longread over het project Floating Farm.

December 2015 – mei 2019
In opdracht van JMR Eventmakers verzorgde ik de online & social media communicatie van festival De Nacht van de Kaap.

 • Oktober 2012 – mei 2018
  In opdracht van het productiekantoor voor film en fotografie Hotel Rebel werkte ik mee aan tal van bijzondere projecten, waaronder de productie van TV commercials van Toyota, Mercedes-Benz en Vlisco en de productie van de televisieserie The Widow.

Leave a Reply

Your email address will not be published.